-string(41) "202407161716441721139404gorselbuyuken.jpg" -

Aydem Yenilenebilir Enerji Ailesi Geleneksel Ekolojik Şenlik’te Buluştu

16.07.2024
Aydem Yenilenebilir Enerji Ailesi Geleneksel Ekolojik Şenlik’te Buluştu

Aydem Yenilenebilir Enerji ailesi, Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında geleneksel hale getirdiği Ekolojik Şenlik’te bir araya geldi. “Çevre İçin Enerji” sloganıyla düzenlenen etkinlikte aileler ve çocuklar doyasıya eğlendi.

Şenlikte, uzun yıllar emekleriyle şirkete hizmet veren çalışanlarımıza düzenlenen törenle kıdem ödülleri takdim edildi. Çevre farkındalığı amacıyla gerçekleştirilen ‘Aileler Çevre İçin Yarışıyor’ heyecan dolu yarışmada çalışanlar kıyasıya yarıştı. Plastik poşet kullanımının zararlarına dikkat çekilen etkinlikte, dağıtılan bez çantalara aileler çocuklarıyla birlikte yeşil el izlerini bıraktı. Şenlik sonunda çevredeki çöpleri çocuklarıyla birlikte toplayan şirket çalışanlarımız, çocuklarına çevre bilincini aşıladı.

Aydem Yenilenebilir Enerji ailesi ile anlamlı bir etkinlikte bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Genel Müdürümüz Serdar Marangoz, etkinliğin gerçekleşmesinde emek veren çalışanlara teşekkürlerini ileterek şunları söyledi: “Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak görevlerimizin en başında geliyor. Bu sorumluluğumuzu şirketimizin Ekolojik Şenlik etkinliğinde bir kez daha hatırlarken, uzun yıllardır bizimle olan takım arkadaşlarımıza ödüllerini takdim ettik. Aydem Yenilenebilir Enerji ailesi olarak, daha uzun yıllar böyle güzel etkinliklere imza atmayı ümit ediyoruz.”