-string(0) "" -

En iyi İşverenler 2021 Listesi’nde 4. Sıradayız!

30.04.2021
En iyi İşverenler 2021 Listesi’nde 4. Sıradayız!

Great Place to Work®️ Enstitüsü’nün açıkladığı Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2021 Listesi’nde 4.sıradayız.

Great Place to Work®️ tarafından "Harika Bir İşyeri" olarak sertifikalandırılmamızın ardından Aydem Yenilenebilir Enerji olarak "Türkiye’nin En İyi İşverenleri"”Listesi'’de yer almanın gururunu yaşıyoruz. 

30 yılı aşkın süredir dünya çapındaki En İyi İşverenleri belirleyen Great Place to Work®️ Enstitüsü, 2021’in en iyilerini online platformda gerçekleştirdiği canlı yayında açıkladı. Bölgesel Ödüller kategorisinde, grup şirketlerimizle ilk üçü paylaşarak ikinci sırada yer aldık. Üretim sektörü kategorisinde ise dördüncü olduk. 

Çalışanların şeffaflık, takım ruhu ve güven kültürü kriterleriyle değerlendirdiği güven endeksi araştırması sonucunda büyük bir başarı eden şirketimizin Genel Müdürü Ömer Fatih Keha sonuçların açıklanmasının ardından tüm çalışanların katıldığı online toplantı düzenledi. Bundan sonraki süreçte daha büyük bir sorumlulukla hedeflere ulaşmaya çalışacaklarını belirtti. Kurumsal gelişimiyle dünya standartlarında yönetilen bir şirket statüsüne kavuştuklarını dile getiren Keha, Aydem Yenilenebilir’in tüm çalışanlarına ‘’Bu başarının kahramanı sizlersiniz. Birlikte güçlüyüz.’’ diyerek teşekkür etti.